News: Macademy, nieuw opleidingscentrum voor high potentials in de bouw

Posted by Davy Macquoi On 22 januari 2019 om 08:00

#macademy, #opleidingsinstituut, #highpotentials, #bouw, #training

desktop met macademy website2x

Wij zijn trots u onze nieuwe tak voor te stellen binnen MACOBO Group.
 
MACADEMY is een nieuw opleidingscentrum voor high potentials in de bouw.
Wij zijn door de overheid erkend voor het opleiden van Veiligheidscoördinatoren en EPB-Verslaggevers.
Ook nieuwe BIM-Coördinatoren, waaraan de markt momenteel veel nood heeft, kunnen bij ons een grondige basisopleiding volgen.
 
Alle opleidingen worden door ingenieurs van MACOBO Group georganiseerd. Daardoor worden tal van praktische voorbeelden verwerkt in onze trainingen.
 
Veiligheidscoördinator
De persoon die de functie van Veiligheidscoördinator uitoefent, moet conform het KB betreffende Tijdelijke of Mobiele Bouwplaatsen beschikken over een diploma niveau A of niveau B. Een diploma niveau A is vereist voor grote bouwprojecten (160 lesuren). Voor kleinere bouwprojecten volstaat het diploma niveau B (80 lesuren). Wij voorzien ook bijscholingslessen voor Veiligheidscoördinatoren & Preventieadviseurs. Heeft u niet de tijd om deel te nemen aan de lessen, dan kan u bij ons ook kiezen voor een bijzonder zelfstudieprogramma.
 
EPB-Verslaggever
Als EPB-Verslaggever bent u verantwoordelijk voor de berekening en aangifte van de energieprestaties van nieuwe gebouwen. Om u te kunnen registreren als EPB-Verslaggever dient u te beschikken over een diploma inzake de energieprestatie- en ventilatiematerie. MACADEMY is door het Vlaams Energieagentschap (VEA) erkend om de opleiding tot EPB-Verslaggever te geven (96 lesuren). Ook voor de verplichte bijscholingen kan u bij ons terecht.
 
BIM-Coördinator
Als BIM-Coördinator bent u verantwoordelijk voor het systeemtechnisch coördineren van het BIM-specifieke aspect van het bouwproces. U bent de technische spil op gebied van het inrichten en toetsen van gebouwmodellen en het genereren van informatie voor de productie. U opereert als een systeembouwer en verankeraar van het BIM-proces en organiseert als mede teamspeler de samenwerking tussen de verschillende partijen. MACADEMY organiseert als eerste een software onafhankelijke opleiding tot BIM-Coördinator. Met deze diepgaande basisopleiding wordt u dé BIM professional van uw bedrijf.
 
Check onze website www.macademy.training voor een gedetailleerd lessen- en prijzenoverzicht. Onze opleidingen kunnen gedeeltelijk terugbetaald worden door de Vlaamse Overheid in het kader van de kmo-portefeuille. Bovendien beschikken we over het ISO9001 kwaliteitslabel, dat is onze garantie op een kwalitatieve opleiding.
Registreer snel als u erbij wil zijn, want de plaatsen zijn beperkt.
 
MACADEMY, expertise en ervaring, van ons voor jou.

MACADEMY Team
www.macademy.training