News: Natalie Vanderschaeghe uitgeroepen tot ‘Limburgse jonge ondernemer van het jaar’

Posted by Maaike Deverwerre On 2 maart 2018 09:34

#macobo, #ceo, #natalievanderschaeghe, #jci, #jcilimburg, #award, #jongeondernemer

CEO Natalie Vanderschaeghe JCI Limburg

Onze CEO, Natalie Vanderschaeghe, werd gisteren uitgeroepen tot 21e winnaar van de ‘JCI Award jonge ondernemer van het jaar 2018’.

De uitreiking van deze gerenommeerde award is het hoogtepunt van het jaar voor de Junior Chamber International of korter JCI, een wereldwijd netwerk van ondernemende jonge mensen van 18 tot 40 jaar. “JCI heeft als missie het aanzetten van jonge mensen tot positieve veranderingen en wil met hun award elk jaar een inspirerende jonge ondernemer een duwtje in de rug geven en als voorbeeld stellen voor andere jonge ondernemers,” zo luidde het gisteren bij monde van de JCI-voorzitter.

Spannende finale

De andere drie genomineerden waren niet van de minsten: Marij Smits (Omnisafe), Jeroen Meermans (Total-e) en Koen Janssen (Itzu). Na een spannende show maakte gouverneur Herman Reynders uiteindelijk het verdict van de jury bekend aan een tot de nok gevuld cultuurcentrum in Hasselt. Onze eigenste CEO mocht de felbegeerde trofee in ontvangst nemen.

Terechte winnaar

“Met de keuze voor Natalie bekroont de jury een authentiek ondernemersverhaal,” zo was gisteravond te horen. Het ambitieuze groeitraject van Macobo en haar jonge CEO viel op. Het ingenieursbureau dat ze in 2008 met haar partner Davy Macquoi oprichtte, startte klein vanuit de woonkamer en met weinig middelen. Amper tien jaar later wordt vanuit vestigingen in Tessenderlo en Dubai, met 65 mensen op de payroll, hard gewerkt aan de engineering van grote bouwprojecten.

Natalie palmde naar verluid de jury in met haar internationale en maatschappelijke ambities en de manier waarop ze het ondernemerschap combineert met haar gezin van drie kinderen. De ontlading was groot bij de meer dan duizend aanwezigen en dat was te horen aan het oorverdovende applaus dat volgde na de bekendmaking van de winnaar.

Het Macobo Team is bijzonder trots op zijn CEO!

Maaike Deverwerre
maaike.deverwerre@macobo.be
0460 94 21 39

Maaike Deverwerre is Sales & Marketing Manager bij Macobo. Indien u meer informatie wenst over onze diensten, neem dan contact op met haar.