News: MACOLINES, het nieuwe visualisatiebureau van MACOBO

Posted by Maaike Deverwerre On 5 december 2016 om 10:26

#architecten, #studiebureau, #ingenieursbureau, #macobo, #bim, #overheid, #drawingyourvisions, #visualisatiebureau, #tekenbureau, #projectontwikkelaars, #aannemers, #macolines, #vastgoedmakelaars

macolines logo rgb

Drawing Your Visions”, dat is de baseline van Macolines. Vanuit onze vestigingen te Tessenderlo en Dubai staat het team van Macolines in voor high-end tekenwerk en driedimensionale visualisatie van de door de klant aangeleverde 2D plannen. Daarbij onderscheiden we 2 soorten visualisaties, nl. de “technische” en de “presentatieve”.

Enerzijds heeft Macolines ervaren Revit modelleurs en Tekla tekenaars in huis die onder leiding van onze ingenieurs (2D) plannen omzetten naar technisch hoogstaande 3D-BIM modellen en productietekeningen. Anderzijds heeft Macolines vormgevers in huis die ontwerpplannen of ideeën kunnen transformeren naar fotorealistische sfeerbeelden in hoge resolutie (3ds Max rendering).

Het ene draagt bij tot een performanter technische uitwerking van het bouwproject, het andere zal het verhaal van de ontwerper maximaal ondersteunen en een mogelijke doorbraak betekenen bij het overtuigen van bouwheren of vastgoedkopers. Op die manier kan Macolines niet alleen de visies van klanten uittekenen, maar ook werkpieken opvangen bij o.a. aannemers en architecten.

Macolines in een spin-off van het Belgische ingenieursbureau Macobo en werkt voor internationale projectontwikkelaars, vastgoedmakelaars, architecten en aannemers.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.macolines.com

Maaike Deverwerre
md@macobo.be
0460 94 21 39

Maaike Deverwerre is Sales, Marketing & Quality Manager bij Macobo. Indien u meer informatie wenst over Macolines, neem dan contact op met haar.