News: Macoustics, de nieuwste spin-off van MACOBO

Posted by Maaike Deverwerre On 1 september 2017 om 09:35

#studiebureau, #ingenieursbureau, #macobo, #bouwakoestiek, #akoestiek, #zaalakoestiek, #omgevingsakoestiek

Macoustics e mailbanner aankondiging

Macoustics, de nieuwste spin-off van Macobo, ontstaan door de overname van het gerenommeerd bureau Johan De Laere, is er klaar voor! Als akoestisch studie- en adviesbureau richten wij ons op bouwakoestiek, zaalakoestiek en omgevingsakoestiek.

We kennen allemaal de problematiek rond geluid dat van de buren komt of van buitenaf. Onder de noemer bouwakoestiek bieden wij oplossingen aan voor het weren en afzwakken van die ongewenste geluiden. De basis voor een juist akoestisch ontwerp zijn inzicht in de geluidsoverdracht en kennis van de bouwmaterialen en -methodes.

Voor uw zaal- of ruimteakoestisch probleem adviseren onze ervaren ingenieurs u zodat de gewenste geluiden juist worden waargenomen en gewaardeerd. Het gaat zowel over alledaagse woon- en werkruimten als over prestigieuze concert- en congreszalen.

Omgevingsgeluiden afkomstig van bijvoorbeeld technische installaties, de industrie en het verkeer kunnen overlast veroorzaken naar woningen. Omgevingsakoestiek houdt zich bezig met de overdracht en beheersing van geluid in de buitenomgeving.

Een optimaal akoestisch ontwerp is altijd een soort compromis: in een huiskamer wil men spreken én naar radiomuziek luisteren. In een landschapskantoor wil men ongestoord kunnen werken én telefoneren. In een kerk moet spraak worden verstaan én orgelmuziek tot zijn recht komen.

Wij helpen u graag met uw akoestisch vraagstuk, want in een hedendaags project is een akoestische studie immers onmisbaar.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.macoustics.be

Maaike Deverwerre
md@macobo.be
0460 94 21 39

Maaike Deverwerre is Sales & Marketing Manager bij Macobo. Indien u meer informatie wenst over onze diensten, neem dan contact op met haar.