Bouwakoestiek

Vandaag de dag vraagt nagenoeg elke bouwsituatie bijzondere aandacht en begeleiding van een akoestisch expert.

Ons team Bouwakoestiek houdt zich bezig met het akoestisch comfort van gebouwen en bestudeert het ontwerp en de uitvoering van bouwconstructies om ongewenste geluiden te weren of te verzwakken.

Onze ingenieurs onderzoeken en adviseren over de juiste materialen en bouwconstructies voor een optimaal akoestisch comfort in onder meer woongebouwen, kantoren, industriële ruimtes, concertzalen, restaurants en publieke ruimtes. 

Vanaf de opmaak van het voorontwerp tot de oplevering van het gebouw adviseert en ondersteunt MACOBO-STABO architecten, projectontwikkelaars en overheden. Wij beschikken naast de nodige ervaring ook over de modernste meetapparatuur en software om uw akoestisch vraagstuk het onze te maken, met een correcte oplossing tot gevolg.

Referenties

  • Aartselaar, woonpark Lindenbos
    Macobo Referentie Aartselaar, 19 luxe app Lindebos

    Apart Real Estate realiseert dit prachtige bouwproject in een parkomgeving te Aartselaar. Het project bestaat uit twee gebouwen met in totaal 19 luxueuze appartementen. De natuur rondom staat centraal en wordt versterkt door het aanplanten van grote bomen en het aanleggen van wandelpaden en een wadi. De vormgeving van de gebouwen sluit naadloos aan bij de omgeving en de transparantie doet de grens tussen binnen en buiten vervagen. MACOBO-STABO staat in voor de studies speciale technieken, de EPB-verslaggeving en bouwakoestiek.

    Lees meer
  • Antwerpen, Universitair Ziekenhuis

Wenst u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen 5 werkdagen

VRAAG HIER UW OFFERTE